Skip to main content

Blog

Tips, tricks en het laatste nieuws

 • onmisbare vakantie apps
  Vijf onmisbare vakantie apps

  Lange dagen, warme nachten, zon op ons gezicht... Dat betekent maar één ding, het is zomer! En wie zomer zegt, zegt vakantie. Maar hoe bereid je hier nu op voor? Met deze apps ga je een zorgeloze vakantie tegemoet.

  Lees verder
 • Wachtwoord veilig bewaren met wachtwoordmanager

  Elk jaar opnieuw is het de eerste donderdag van mei World Password Day. En wat is een beter moment om even stil te staan bij de veiligheid van je wachtwoorden?

  Lees verder
 • Videocall, de ideale manier om in contact te blijven

  Woont je familie aan de andere kant van de wereld of maar een straat verder? Videobellen is altijd een leuke manier om met elkaar in contact te blijven. Maar welke videocall apps gebruik je hier het beste voor?

  Lees verder
 • Ontdek de nieuwe MyYoin-app

  Je hebt het wellicht al zien passeren, maar de nieuwe MyYoin-app is gelanceerd! Deze staken we dan ook in een volledig nieuw en veiliger jasje. Ontdek meer over de app in onze blog.

  Lees verder
 • Hoe verleng ik de levensduur van mijn smartphone?
  Hoe verleng ik de levensduur van mijn smartphone?

  Hoe verleng ik de levensduur van mijn smartphone? Met deze tips en tricks draag je meer zorg voor je smartphone. Hopelijk gaat hij zo wat langer mee.

  Lees verder
 • smartphonegebruik in verkeer
  Apps om smartphonegebruik in het verkeer te beperken

  De smartphone is de grote boosdoener als het over afleiding achter het stuur gaat. Maar ook voetgangers worden vaak afgeleid door hun smartphone.

  Lees verder
 • Vijf handige apps voor wandelaars
  Vijf handige apps voor wandelaars

  De dagen worden weer wat langer en dat is fantastisch nieuws voor de wandelaars. Trek de wandelschoenen aan en trek erop uit met deze vijf apps. 

  Lees verder
 • Vijf filmklassiekers
  Vijf film klassiekers die je gezien moet hebben

  Er staat een gezellige filmavond op de planning. Maar wie mag de film kiezen en gaat iedereen akkoord met die keuze? In veel gezinnen gaat er al een heleboel tijd naar het kiezen van de juiste film. Klinkt deze situatie herkenbaar voor jou en je gezin? Wij helpen je een handje door vijf absolute klassiekers op een rij te zetten. 

  Lees verder
 • indooractiviteiten krokusvakantie
  Met deze indooractiviteiten maak je de krokusvakantie onvergetelijk

  Joepie het is krokusvakantie! De kinderen verwachten voortdurend entertainment, maar het regent… wat nu? Geen zorgen! Deze lijst van indooractiviteiten bezorgen je kinderen alsnog een onvergetelijke vakantie. 

  Lees verder
 • Tournée minerale
  Hoe bereid jij je voor op Tournée Minérale?

  Tournée Minérale viert voor de achtste keer op rij de alcoholvrije maand februari. Neem jij dit jaar deel? Deze handige tips en tricks zetten jou goed op weg!

  Lees verder
 • Beste boeken 2023
  Beste boeken en audioboeken van 2023

  Het is winter en dus het ideale moment om een boek boven te halen. Maar welk boek kies je nu? Hier vind je de populairste (audio)boeken van 2023. 

  Lees verder
 • goede voornemens
  Goede voornemens voor 2024

  Joepie! Het nieuwe jaar staat voor de deur en voor velen staat dat gelijk aan goede voornemens. Wil je in 2024 proberen stoppen met roken of wil jij je focussen op minder schermtijd? Wij zetten vier voornemens op een rijtje gelinkt aan apps en tips die je helpen ze makkelijker vol te houden.

  Lees verder
 • tips voor originele kerstkaartjes en een fantastisch gedekte kersttafel
  Vier Kerst in stijl

  Kerstmis komt eraan! Voor velen de leukste en gezelligste tijd van het jaar, maar voor anderen vaak een stresserende periode. Cadeautjes kopen, eten klaarmaken, familie ontvangen… En een vraag die bij iedereen wel eens gesteld wordt: wat schrijf ik op mijn kerstkaartjes en hoe dek ik last minute mijn kersttafel?

  Lees verder
 • Voorlees apps
  Tips om voorlezen nog leuker te maken

  Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om de liefde voor boeken door te geven, zowel aan jong als oud. Om voorlezen nog leuker te maken tijdens de Voorleesweek, hebben we enkele tips en bijpassende apps verzameld die voorlezen nog leuker maken.

  Lees verder
 • Laadpaal apps
  Vijf beste laadpaal apps

  Koop je een elektrische wagen, dan ga je ongetwijfeld meteen op zoek naar de beste laadpaal apps. Zie je door het bos de bomen niet meer? Dat begrijpen we, ze poppen dan ook als paddenstoelen uit de grond. Onderstaande apps zullen je onder meer helpen om beschikbare laadpunten te vinden, de laadsnelheid en de kostprijs van een laadbeurt in te schatten.

  Lees verder
 • gezondheidsapps 2023
  Zes apps voor je gezondheid in the spotlight

  Dagelijks moeten we keuzes maken om ons lichaam en onze geest in topconditie te houden. Gelukkig zijn er tal van apps die ons kunnen helpen in onze reis naar een gezondere levensstijl. Hier zijn zes apps die je mentale en fysieke gezondheid een boost kunnen geven.

  Lees verder
 • verlanglijstjes kerstcadeau
  Vier handige tools om het perfecte kerstcadeau te kiezen

  De maand december komt dichterbij en dat betekent… cadeautjes! Het is voor velen de leukste tijd van het jaar, maar je moet natuurlijk ook veel knopen doorhakken. Welk cadeau koop ik voor mijn familie en vrienden én hoe zorg ik ervoor dat ik iets krijg dat ik zelf wil?

  Lees verder
 • Apps voor aanstaande moeders
  Zes must-have apps voor aanstaande moeders

  Wanneer heb je het meeste kans om zwanger te worden? Hoe bereid jij je het best voor op het moederschap? Hoe groot is de baby al? Het aantal apps die met zwangerschap te maken hebben is niet meer bij te houden.

  Lees verder
 • Netlfix releases najaar 2023
  De leukste Netflix releases van het najaar 2023

  Niets leuker dan op een herfstige maandagavond onderuitgezakt in je zetel onder een dekentje te kijken naar een leuke serie of film, toch? Dit najaar verschijnen er opnieuw heel wat nieuwe series en films. Het leukste najaarsprogramma vonden we naar onze mening op Netflix.

  Lees verder
 • last minute apps
  Onmisbare apps voor een last minute reis

  Een last minute reis heeft altijd iets spannends. Het spontane avontuur en de adrenaline van het onbekende zorgen voor een ervaring die je altijd zal bijblijven. Anderzijds kan het vinden en boeken van de perfecte last minute reis een uitdaging zijn. Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel wat apps die je kunnen helpen bij het plannen ervan.

  Lees verder
 • Handige apps voor studenten
  Vijf nuttige apps voor studenten aan de hogeschool of universiteit

  Ook voor studenten aan de hogeschool en universiteit komt de start van het nieuwe academiejaar nu wel erg dichtbij. Voor velen is het dan vooral uitkijken naar de eerste kotfeestjes en legendarische avonden op café, maar op het einde van de rit moet je wel slagen natuurlijk. No worries, we got your back! We hebben vijf superhandige apps voor je uitgekozen die je door het schooljaar zullen loodsen.

  Lees verder
 • Interactieve musea België
  De vijf meest interactieve musea in België

  Een interactief museum is niet stoffig en saai. Integendeel, steeds meer musea omarmen multimedia en innovatieve technologieën om hun bezoekers een boeiende en onvergetelijke ervaring te bieden. Scannen van QR-codes, touchscreens, augmented reality, virtual reality of audiogidsen. In een interactief museum word je ondergedompeld in een verhaal alsof je er zelf helemaal deel van uitmaakt. We nemen je mee naar de vijf meest interactieve musea in België.

  Lees verder
 • Vijf beste Belgische podcasts voor onderweg
  Vijf beste Belgische podcasts in 2023

  Het bepalen van de beste Belgische podcasts in 2023 is natuurlijk subjectief. Wat wel zeker is: of je nu de trein neemt, in de auto zit of gewoon je rugzak inpakt voor een epische roadtrip, podcasts zijn altijd een fijne reisgenoot! Van spannende verhalen en diepgaande interviews tot leerrijke of maatschappelijke topics. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een podcast over.

  Lees verder
 • GSM heeft waterschade
  Gsm in het water gevallen. Wat nu?

  Is je gsm of smartphone in het water gevallen, dan zal er ongetwijfeld even gevloekt worden. Maar je moet vooral snel handelen, want dan maak je nog kans om je smartphone te redden. Hieronder geven we enkele handige tips over wat je moet doen als je gsm waterschade heeft.

  Lees verder
 • Apps voor kleuters en peuters
  Apps voor peuters en kleuters in de zomer

  Ontdek zomerse apps voor peuters en kleuters die hen onderweg ongetwijfeld zullen entertainen. Leerrijk, interactief en gewoon plezant.

  Lees verder
 • Tour de France 2023
  Het parcours van de Tour de France 2023

  Jawel, het is bijna zover! De Tour de France 2023 gaat van start op zaterdag 1 juli. Dit jaar trekt de Tourkaravaan zich op gang in de Baskische stad Bilbao om op 23 juli naar goede gewoonte te finishen op de Champs-Élysées in Parijs. Deze 110e editie wordt ongetwijfeld opnieuw een spektakelstuk. Ontdek hieronder hoe het parcours van de Tour de France er dit jaar uitziet.

  Lees verder
 • Digitaal vakantiefoto's delen met vrienden
  Digitaal vakantiefoto's delen met vrienden

  Je bent op vakantie en geef het maar toe: je wil je vrienden en familie even jaloers maken met wat leuke foto’s. Een postkaartje sturen kost je te veel moeite en reactie krijg je er ook niet op. Dan is vakantiefoto’s delen via apps zoals WhatsApp of Facebook Messenger toch een stuk amusanter, niet?

  Lees verder
 • Data verbruik sociale media
  Data verbruik op sociale media

  Op social media verbruik je heel wat data. Maar hoeveel data en hoe beperk je je dataverbruik op social media? Tips & Tricks om je dataverbruik te verminderen.

  Lees verder
 • Wifisnelheid verbeteren
  Zo verbeter je de wifisnelheid thuis of op kot

  Ongestoord gamen, streamen of surfen bij je thuis of op kot? Dankzij onze tips is je wifiverbinding altijd optimaal en snel.

  Lees verder
 • Opvouwbare smartphones
  Opvouwbare smartphones: wat heb je eraan?

  De voordelen van opvouwbare smartphones? Een groot scherm, compact formaat, eenvoudig multitasken en minder breekbaar. Samsung, Motorola en Oppo scoren goed.

  Lees verder
 • Mobiele data besparen
  Tips om mobiele data te besparen op je smartphone

  Ontdek deze handige tips om je dataverbruik op je telefoon te verminderen en data te besparen. Zo kan je het overschrijven van je datalimiet vermijden.

  Lees verder
 • Mail annuleren
  Zo annuleer je een verzonden mail

  Ja, het kan echt: een verzonden mail terughalen. Maar goed ook, want het is je vast al eens overkomen dat je de bijlage vergat mee te sturen of dat je de naam van de bestemmeling verkeerd spelde. Oeps…! 

  Lees verder
 • Filmfestival cannes
  Vijf films om naar uit te kijken op het filmfestival van Cannes

  Het Filmfestival van Cannes is van start gegaan en bij yoin zitten we op de eerste rij voor de release van heel wat gloednieuwe topfilms. We hebben alvast 5 favorietjes voor jou geselecteerd waar we echt naar uitkijken:

  Lees verder
 • wachtwoord beveiligingstips smartphone
  Data op je smartphone beveiligen: enkele tips & tricks

  De hoeveelheid gevoelige data die we dagelijks raadplegen via onze smartphone is niet min. Daarom is het belangrijk om je smartphone goed te beveiligen. Maar hoe pak je dat nu best aan? Enkele tips & tricks:

  Lees verder
 • 5g op het werk
  Hoe 5G het bedrijfsleven zal veranderen

  De uitrol van het 5G-netwerk in België zit in een stroomversnelling. Dat is goed nieuws, want 5G biedt heel wat voordelen en zal ervoor zorgen dat je uiteindelijk tot tien keer sneller kan surfen op het internet dan op de bestaande 4G-netwerken.

  Lees verder
 • Lenteapps voor ouders en kinderen
  Lente-apps om samen met je kinderen te beleven

  Ontdek vier leuke apps waarmee jij en je kinderen volop kunnen genieten van al het moois dat de lente te bieden heeft! Waar wacht je nog op?

  Lees verder
 • Gezonde schermtijd voor kinderen
  Gezonde schermtijd voor kinderen

  Wat is een gezonde schermtijd voor kinderen en hoe hou je dit als ouder in de gaten? Lees deze tips en leer ook tijd te maken voor andere activiteiten.

  Lees verder
 • Testaankoop telecom
  Youfone scoort hoog in vergelijkende studie van Testaankoop

  Hoe tevreden zijn onze klanten nu echt over ons aanbod? Elk jaar voert Testaankoop een vergelijkende studie uit waarin ze 15.000 Belgen vragen hoe tevreden ze zijn over de kwaliteit van hun mobiele telefonie. En wat blijkt? Youfone scoort zeer goed!

  Lees verder
 • De leukste sportapps
  De 4 leukste sport-apps

  Tijd om die sportkleren definitief van onder het stof te halen en je conditie een boost te geven. Wij helpen je alvast op weg met deze 4 sport-apps die het sporten een pak leuker maken.

  Lees verder
 • Batterij telefoon verbeteren
  Hoe gaat de batterij van je telefoon langer mee?

  Bezit je de allernieuwste iPhone of Samsung en gaat je batterij eindeloos lang mee? Lucky you! In alle andere gevallen is het superhandig om te weten hoe je kunt besparen op de batterij van je mobiele telefoon.

  Lees verder
 • Bestemmingen buiten de EU zonder roamingkosten
  Vijf topbestemmingen buiten de EU waar roaming je geen cent extra kost

  Heerlijk genieten in een paradijselijke setting aan het strand of de bergen intrekken voor een adembenemend uitzicht. Ongetwijfeld kijk je nu al uit naar je volgende reisbestemming en is de gedachte eraan voor jou al voldoende om helemaal weg te dromen. 

  Lees verder
 • Gegevens op je smartphone beschermen
  Hoe bescherm ik de gegevens op mijn smartphone?

  Ergens weet iedereen wel dat je de gegevens op je smartphone moet beveiligen, maar staat het niet altijd bovenaan het prioriteitenlijstje. Toch is het belangrijk, want zeg nu zelf, je wil toch ook niet dat alle persoonlijke gegevens die op je smartphone staan zomaar in verkeerde handen terechtkomen? 

  Leer verder
 • Budgetapps
  Apps die je helpen je budget onder controle te

  In tijden van inflatie heb je ongetwijfeld ook het gevoel dat je zuurverdiende spaarcentjes almaar sneller de deur uitvliegen. Maar waar is dat geld op het einde van het jaar precies naartoe gegaan? Dat is niet altijd even eenvoudig te achterhalen. Een smartphone app voor budgetbeheer kan je hierbij helpen. 

  Lees verder
 • Recycle je oude smartphone
  Geef je oude smartphone een tweede leven!

  Liggen er bij jou ook enkele oude smartphones stof te vergaren in één of andere schuif? Je bent niet alleen. Wereldwijd krijgen slechts 5% van alle mobiele gsm-toestellen een tweede leven.

  Lees meer
 • Voordelen van 5G
  Wat zijn de voordelen van 5G?

  Met 5G surf je nog sneller dan vandaag! Uiteindelijk zul je tot tien keer sneller kunnen surfen dan op de bestaande 4G-netwerken. Tegelijk zul je een aanzienlijke verbetering van de latentie merken, waardoor het mobiele netwerk en de applicaties nog sneller zullen reageren.

  Lees meer
 • Tournée minerale
  Sluit 2022 af met deze leuke bucketlist

  Heb je het gevoel dat je nog veel meer uit 2022 kunt halen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Maak een eindejaarsbucketlist met dingen die je zeker nog moet doen voor het jaar voorbij is.

  Lees verder
 • Black friday cybermonday shoptips
  Tips tijdens Black Friday en Cybermonday

  Verdwaal jij ook in de Black Friday en Cybermonday madness? Met deze shop-tips vind je de beste koopjes in een mum van tijd thuis op je laptop.

  Lees verder
 • Digitale kerstkaarten maken
  Maak zelf je digitale kerstkaartjes

  Het is weer die tijd van het jaar. Kerst komt eraan en daar horen natuurlijk ook kerstkaartjes bij. Of je nu gaat voor het typische gezin portret via de post, een digitaal kaartje via mail of een leuke GIF via WhatsApp.

  Lees verder
 • herfstdip tips
  Voorkom een herfstdip met deze tips

  Last van het wisselvalige weer en een tekort aan motivatie? Met enkele tips leggen we je uit hoe je een herfstdip kan voorkomen.

  Lees verder
 • apps voor op skivakantie
  De beste apps voor op skivakantie

  Joepie! Het wintersportseizoen staat voor de deur. Hoog tijd dus om niet alleen jezelf, maar ook je smartphone optimaal voor te bereiden op je toekomstige skivakantie.

  Lees verder
 • smarthome tips
  Smarthome-tips voor een warme en efficiënte thuis

  Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Met onze smarthome-tips maak je je woning in één klap gezelliger en efficiënter.

  Lees verder
 • beste halloween-apps
  De zes beste halloween-apps

  Wat is Halloween zonder iemand eens de stuipen op het lijf te jagen of een horrorspel te spelen? Ontdek onze favoriete halloween-apps.

  Lees verder
 • beste halloweenfilms
  De zes beste halloweenfilms aller tijden

  Een oktober zonder halloweenfilms is een oktober niet geleefd. Met deze halloweenfilms is je honger naar thrill en een spannende avond alvast even gestild. 

  Lees verder
 • Shopping apps
  De leukste shopping apps en -tips voor de herfst

  Je dressing of kleerkast herfstproof maken? Met de shopping apps en -tips van yoin ben je up-to-date met de laatste modetrends.

  Lees verder
 • Vijf tips voor de perfecte throwbackpost
  Vijf tips voor de perfecte throwbackpost

  Heimwee naar afgelopen vakantie of festival? Nostalgie naar je kindertijd of je studentenperiode? Met enkele tips en tricks over throwback posts tonen wij hoe je het archiefmateriaal van jezelf in de verf kan zetten. 

  Lees verder
 • luisterboeken
  Vijf luisterboeken voor een gezellige herfst

  Op zoek naar enkele luisterboeken om de herfst nog gezelliger te maken? Wij geven je enkele ideeën om jouw oren te plezieren.

  Lees verder
 • Vijf series om te bingewatchen
  Vijf series om te bingewatchen tijdens het najaar

  Zin in een nieuwe serie maar geen idee welke als volgende te kiezen? Met onze kijktips nagelen we je nog wat langer vast aan je televisiezetel.

  Lees verder
 • Nieuw schooljaar back to school
  Back to school

  Begin jij of je kinderen aan een nieuw schooljaar? Wees voorbereid en gebruik onze tips en handige apps voor ouders in studenten.

  Lees verder
 • Concentratietips tijdens de examens
  Concentratietips tijdens de examens

  Zit je in de blok en lukt het je maar niet om je te concentreren? Met onze tips en handige apps is focus geen probleem meer

  Lees verder
 • Tips en apps voor op vakantie
  Tips en apps voor op vakantie

  Ik ga op reis en ik neem mee: zonnecrème, bikini, boek, … Neem jij ook je GSM mee? Lees dan verder voor handige tips en apps tijdens je vakantie.

  Lees verder
 • Roadtrip apps
  De beste roadtrip apps

  Binnenkort een roadtrip met je vrienden? Dan gaan deze apps zeker van pas komen. Lees onze blog voor handige roadtrip-tips.

  Lees verder
 • Beste reminder apps
  Beste reminder apps

  Is je geheugen ook een zeef? Je vergeet je todo’s, je e-mails te beantwoorden, je afspraken, een verjaardag. Klinkt dat herkenbaar? Gelukkig weten wij raad en gaan wij jou helpen met deze handige tips en apps. Lees verder als jij je leven op orde wilt krijgen.

  Lees verder
 • Fresh 'n Rebel headset gratis
  Goedkoop en trendy headset

  Op zoek naar een kwalitatief en trendy headset? Meet Twins 1! Helemaal trendy door het unieke design in 8 kleuren naar keuze. De headset beschikt over tal van handige functies en is gemaakt van stevig materiaal.

  Lees verder
 • Beste muziek apps
  Beste muziek apps 2022

  Ben jij verslaafd aan muziek in je oren? Dan zijn deze tips echt iets voor jou! De beste muziek-apps voor on the road en wat je ermee kan doen.

  Lees verder
 • Festival tips & tricks
  Festival tips & tricks

  Je gaat naar een festival en je neemt mee… je GSM. Wij hebben veel tips and tricks dat je zeker kan gebruiken op een festival. Handige apps zodat je nooit je vrienden, je GSM of je tent kwijtspeelt.

  Lees verder
 • Prepaidkaart inruilen voor een abonnement
  Prepaidkaartjes beu?

  Elke maand je beltegoed opwaarderen in je lokale krantenwinkel. Het is toch niet meer van deze tijd? Ruil je herlaadkaart in voor een GSM-abonnement van yoin.

  Lees verder
 • cybersecurity voor bedrijven
  Cybersecurity voor bedrijven

  Elk bedrijf loopt risico op aanvallen van cybercriminelen. We zien het meer en meer verschijnen. Beveiligingssoftware houdt maar een deel van de cybercriminaliteit tegen. Bescherm je bedrijf daarom ook op andere manieren.

  Lees verder
 • Beste netwerk 2021 volgens Testaankoop
  Enkel het beste netwerk voor jouw abonnement

  Volgens het jaarlijks onderzoek van Testaankoop gebruiken wij het beste netwerk van België. Lees er hier meer over.

  Lees verder
 • Goedkoopste provider volgens BIPT
  De goedkoopste GSM-abonnementen

  Volgens het jaarlijks onderzoek van BIPT bieden wij de goedkoopste abonnementen aan voor drie van de vier gebruikerspatronen.

  Lees verder
 • Hoe contactloos betalen en is het veilig?
  Contactloos betalen

  Contactloos betalen. Er bestaan veel vragen over, maar eigenlijk is het zo moeilijk niet. Is het veilig? Hoe werkt het? Waarom is het interessant? Wij lichten het voor jou kort toe.

  Lees verder
 • GSM schoonmaken vanbinnen en vanbuiten
  Lenteschoonmaak in je GSM

  Tijd voor de lenteschoonmaak! Deze apps houden je GSM overzichtelijk. Tijd om al die overbodige bestanden eens te verwijderen, vind je niet?

  Lees verder
 • Moestuinkalender apps
  Moestuinkalender apps

  Rol je mouwen maar op, want in maart gaat het moestuinseizoen echt van start. We kunnen al wat gewassen zaaien en er valt zelfs al wat te oogsten! Ontdek met deze tuinier-apps wat je in maart al kan zaaien, voorzaaien en oogsten.

  Lees verder
 • Gezondheid apps
  Verbeter je gezondheid met deze apps

  2022 is een jaar waarin we voor een betere gezondheid gaan. Versterk je immuunsysteem met behulp van deze gezondheid apps.

  Lees verder
 • Beste sportapps 2022
  Beste sport apps 2022

  Sportief het nieuwe jaar in? Trek je sportschoenen al maar aan. Met deze apps vlieg je erin in no time. Ontdek hier de beste sportapps voor 2022.

  Lees verder
 • To-do apps
  Let's get productive!

  Ben je op zoek naar de beste To-do apps? Tijd om je taken af te vinken en je productiviteit naar een hoger niveau te tillen. Met deze apps kan je dat op een overzichtelijke manier aanpakken.

  Lees verder
 • Vogeltelweekend tips
  Vogeltelweekend 2024

  Het is vogeltelweekend en we kunnen wel vaststellen dat de belangstelling hiervoor elk jaar toeneemt. Het is interessant en eigenlijk ook wel gezellig zo vogels spotten. Om alles uit deze dag te halen hebben wij een blog geschreven met enkele handige apps en leuke activiteiten.

  Lees verder
 • Goede voornemens 2022 apps
  Beste habbit tracker apps 2022

  Het is weer tijd voor nieuwe goede voornemens. We zijn helemaal klaar met 2021 en klaar voor een nieuw en beter 2022. Wij willen uiteraard dat je slaagt in je goede voornemens en hebben daarom de beste apps uitgezocht die je hierbij kunnen ondersteunen.

  Lees verder
 • Beste opladers
  De beste draadloze opladers

  Kan ik mijn gsm draadloos opladen? Zo ja, welke draadloze oplader is het beste? En wat zijn de voor- en nadelen van draadloos opladen? Yoin legt het uit.

  Lees verder
 • Beste headphones - freshn rebel
  Headphones die bij jou passen

  Weet je niet welke oortjes je moet kopen en waar je op moet letten? Wij hebben een toplijst voor jou samengesteld van de beste headphones.

  Lees verder
 • Beste kerst apps
  De leukste kerstapps

  Ontdek de leukste kerstapps hier. Kerstrecepten, kerstmuziek, kerstquiz, videocall met de Kerstman. Noem maar op, wij hebben het voor jou samengevat.

  Lees verder
 • Tiktok Tips Youfone
  TIPtok: Tips voor TikTok gebruikers

  Hé, fellow TikTokker of misschien eerder een fan van Instagram Reels of beide? Vind jij het helemaal leuk om van het ééne filmpje naar het andere te scrollen, maar misschien droom jij er ook wel van om zelf viral te gaan op TikTok en Reels? 

  Lees verder
 • Professionele foto's nemen met je smartphone
  Hoe maak ik professionele foto’s met mijn GSM?

  Je ziet al die foto’s op Instagram voorbij komen en vraagt je waarschijnlijk af: “hoe doen ze dat toch?”. Wij kennen de technieken en delen deze graag met jou! De termen ISO-waarde, diafragma en pixels zullen je niet langer afschrikken. En welke GSM’s hebben nu eigenlijk de beste camera’s?

  Lees verder
 • Familie abonnement GSM
  Onmisbare apps voor ouders

  Een leven zonder apps kan je je bijna niet meer inbeelden. Toch doen we nog veel zaken op de ouderwetse manier. Vaak is dit omdat we niet weten dat er een app voor bestaat. Een app voor jullie gezamenlijke weekplanning, een app ter inspiratie voor leuke activiteiten met het gezin of een EHBO app. Je kan het niet bedenken of het bestaat.

  Lees verder
 • Duurzame GSM
  Duurzame GSM

  De levenscyclus van een GSM en de impact op het milieu en de samenleving hebben we al een besproken in onze vorige blog. Hier geven wij jou enkele additionele tips hoe jij nog meer kan bijdragen aan de duurzaamheid tijdens de levensduur van je GSM.

  Lees verder
 • Levenscyclus GSM met oog op duurzaamheid
  Levenscyclus GSM met oog op duurzaamheid

  Wereldwijd zijn er zo’n 6 miljard GSM-gebruikers en in Europa heeft meer dan 95% jongeren een GSM. Maar wat weten we eigenlijk over onze GSM? Waar komt het vandaag, welke grondstoffen worden gebruikt, hoe wordt het gemaakt en wat gebeurt er achteraf mee?

  Lees verder
 • Voicemail instellen Youfone
  Hoe stel je je voicemail in?

  Je hebt een nieuwe simkaart gekregen bij yoin en wilt graag jouw Voicemail instellen en gebruiken. Hier leggen we uit hoe je dit op 1-2-3 kan kan doen. Je voicemail wordt standaard geactiveerd zodra jij je simkaart hebt geactiveerd.

  Lees verder
 • Beter bereik met Youfone
  Een beter bereik met yoin

  Hallo? Hallooo? Ik hoor je niet... Gaat bellen, sms’en of internetten moeilijk doordat je slecht bereik hebt? Stap over naar yoin of volg onderstaande stappen en we komen er samen uit!

  Lees verder
 • Emoji-pakketten
  Emoji pakketten

  Kunnen we ons nog uitdrukken zonder emoji’s? Tegenwoordig gebruiken we voor alles een smiley en in sommige situaties zelfs heel specifieke. We hebben daarom de tofste emoji pakketten voor jou samen gebundeld om zo je chatberichten nog leuker te maken. 

  Lees verder
 • De beste weer-apps
  De beste weerapps

  Het weer is de laatste tijd nogal onregelmatig. Wie had er nu zoveel regen verwacht in de maand mei? Moet je een paraplu meenemen of kun je juist je zonnebril opzetten? Daarom dat het handig kan zijn om een weer-app te installeren dat betrouwbaar is. Yoin heeft de zeven beste weerapps voor jou op een rijtje gezet.

  Lees verder
 • Volte en vowifi
  VoLTE en VoWiFi

  “Sorry, de verbinding is slecht, herhaal je het nog eens?”, zal je als abonnee bij yoin niet vlug meer zeggen. Met VoLTE en VoWiFi bel je als klant gewoon met je smartphone via wifi of via mobiele data buitenshuis. Waarom zou je het gebruiken?

  Lees verder
 • Data in het buitenland
  Tips voor datagebruik in het buitenland

  Wees bewust met mobiel internetten buiten de EU! De kosten voor internet buiten de EU kunnen hoog oplopen. Binnen de EU kun je gewoon gebruik maken van je internetbundel, net zoals in België. 

  Lees verder

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang jij graag deze tips & tricks in je mailbox?

Wij schrijven maandelijks interessante blogs met tips en tricks over je GSM, je abonnement, alles wat je moet weten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.

 

Nieuwsbrief yoin