Skip to main content

Factuur

Zo ontvang je de rekening

Je ontvangt maandelijks een rekening van yoin. Halverwege de maand krijg je een e-mail dat de factuur klaarstaat in MyYoin. Yoin factureert de abonnementskosten op voorhand en de verbruikskosten (bijvoorbeeld verbruik buiten de bundel) achteraf. Het factuurbedrag wordt automatisch geïnd via domiciliëring.
 
Goed om te weten: op de eerste factuur zijn alleen de resterende dagen van de maand berekend. Dat geldt voor alle abonnementen. De abonnementskosten voor de volgende maand worden als geheel vooruit berekend. Indien je DSL Internet Thuis hebt besteld, betaal je ook de installatiekosten van € 100 op je eerste factuur

invoice

De specificatie van de factuur download je in MyYoin
Log in bij MyYoin en klik op 'Factuur'. Nadat de factuur is verstuurd, duurt het in sommige gevallen tot 48 uur voordat de specificatie beschikbaar is. Je kunt de facturen en specificaties van de laatste 6 maanden downloaden. Daarna zijn ze niet meer beschikbaar. Om je factuur en de specificatie te bekijken, heb je het programma Acrobat Reader nodig.

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag.
 • Hoe betaal ik mijn factuur?

  Iedere maand word je per e-mail geïnformeerd dat de rekening van de afgelopen maand klaar staat in MyYoin. Log in om de factuur en specificatie te bekijken. 

  Bij de aanvraag van het abonnement heb je yoin gemachtigd het verschuldigde bedrag van je rekening af te schrijven. Mocht het gebeuren dat yoin het verschuldigde bedrag niet kan incasseren, dan kan je het openstaande bedrag zelf overmaken. Dit is mogelijk op de volgende manieren:

  Bancontact
  Je kunt de openstaande facturen direct aan ons voldoen via Bancontact! Klik in MyYoin op "Facturen" en je ziet welke facturen openstaan en je kan betalen. Je betaling via Bancontact wordt het snelst verwerkt.

  Overboeking
  Je kunt het openstaande bedrag overboeken naar rekeningnummer IBAN:  BE32 3632 0703 3002  ten name van yoin NV. Vermeldt bij de betaling altijd het klant- en factuurnummer voor een goede en snelle verwerking van de betaling.

  Indien de betalingstermijn voor de factuur verstreken is, zal je herinneringen ontvangen waarbij aansluitkosten in rekening gebracht kunnen worden. De aansluiting zal geblokkeerd worden totdat alle kosten zijn voldaan.

  Let op: de verificatiekosten kunnen niet handmatig overgemaakt worden, deze moeten voldaan worden middels Bancontact.

 • Hoe en wanneer ontvang ik de factuur van mijn GSM-abonnement?

  Halverwege de maand ontvang je de een e-mail dat de factuur klaar staat in MyYoin. Je kunt de factuur en de specificatie hiervan bekijken door in te loggen in de MyYoin omgeving of via de MyYoin-app. Het factuurbedrag wordt geïncasseerd rond de 20e van de maand.

 • Hoe is mijn factuur opgebouwd?

  Je ontvangt van yoin maandelijks een rekening. Halverwege de maand ontvang je een bericht per e-mail wanneer de factuur klaar staat in MyYoin. Yoin factureert de abonnementskosten vooruit en de verbruikskosten (bijvoorbeeld verbruik buiten de bundel) achteraf.

  Het factuurbedrag wordt automatisch geïncasseerd via een domiciliëring.
  Let op: op de eerste factuur wordt voor de eerste maand alleen het aantal resterende dagen berekend. Dit is van toepassing op alle bel/sms bundels en internetbundels. De abonnementskosten worden voor de volgende maand in zijn geheel vooruit berekend.

  De specificatie van de factuur is te downloaden in MyYoin.
  Ga dan naar ‘Factuur’ in MyYoin. Nadat de factuur is verstuurd kan het in sommige gevallen tot 48 uur duren voordat de specificatie beschikbaar is. Je kan de facturen en specificaties downloaden van de laatste zes maanden. Na de zes maanden zijn deze niet meer beschikbaar. Voor het bekijken van je factuur en de specificatie heb je het programma Acrobat Reader nodig.