Skip to main content

Beste prijs | Beste netwerk

Kiezen voor yoin is een slimme keuze. Want waarom zou je meer betalen, als je bij yoin minder betaalt voor meer? Daarbovenop maakt yoin gebruik van het betrouwbare Proximus-netwerk. Met dat netwerk ben je altijd en overal verbonden. 

Daarnaast krijg je bij yoin ook verschillende mogelijkheden om korting te scoren. Je kan tot wel vijf keer per jaar meedoen met de vriendendienst en van talloze kortingen genieten via yoin the club

 • Beste prijs telecom
  Beste prijs

  Yoin biedt haar klanten de beste prijs aan. We verbeteren ons continu en proberen altijd voor de laagste prijs te gaan, zonder in te boeten op kwaliteit.

  Bestel nu
 • Beste netwerk van België
  Beste netwerk

  Het Proximus-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste netwerk van België. Reken dus maar op een goede verbinding.

  Betrouwbare Proximus-netwerk
 • Trustpilot reviews avis
  Tevreden klanten

  Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Yoin scoort met een gemiddelde tevredenheidscore van 4.2/5 zeer hoog op Trustpilot. Kom erbij en geniet mee van onze diensten!

  Ontdek onze reviews

Voordelen yoin

 • vriendendienst
  Vriendendienst

  Via de vriendendienst verdienen zowel jijzelf als je vriend € 10 korting op de volgende factuur! Dat is dus samen € 20 gespaard! 

  Ontdek de vriendendienst
 • yoin the club
  Yoin the club

  Geniet mee van verschillende kortingen! Je scoort via yoin the club korting bij onder andere concerten, safariparken, Plopsa parken, hotel overnachtingen alsook korting op fysieke producten!

  Ontdek yoin the club