Skip to main content

Over yoin

GSM-abonnementen

Beste prijs | Beste netwerk

Yoin streeft ernaar om altijd de beste GSM-abonnementen aan de beste prijs aan te bieden. We gebruiken het betrouwbare Proximus-netwerk. Met dat netwerk ben je altijd en overal geconnecteerd. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om je vrijheid te geven. Bij ons betaal je niet voor data of minuten die je niet nodig hebt. 

Beste netwerk van België
internet thuis yoin

Internet Thuis

Snel, stabiel en slim verbonden

We maken gebruik van het betrouwbaar Proximus-netwerk. Met dat netwerk heb je een veilige en snelle internetverbinding bij jou thuis. Daarnaast bieden we onze klanten altijd goedkope prijzen aan, zonder in te boeten op kwaliteit.

Ons karakter

Begin 2021 trad Youfone toe tot de Belgische markt. Wat later, in 2024 onderging het een rebranding en veranderde de naam naar yoin. Yoin is een toegankelijke telecomprovider voor alle Belgen. 

We hechten er veel belang aan dat onze klanten zich thuis en welkom voelen bij ons. Daarom hebben we een hoop leuke extraatjes in de MyYoin klantomgeving. Naast de handige app bieden we ook het loyaliteitsprogramma yoin the club aan.   

Let's yoin!

ons karakter yoin

De klant is koning

Via de MyYoin-app krijg je een handig overzicht over je facturen. Daarnaast is het ook mogelijk om een bel- en datalimiet in te stellen voor je GSM-abonnement. Zo hou je dus voortdurend je verbruik onder controle. Verder kan je in MyYoin gebruik maken van een aantal leuke extra diensten:

 

Vriendendienst
Maak je vrienden ook klant bij yoin en ontvang beiden € 10 korting op jullie maandfactuur. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft alleen je persoonlijke code te delen. 

 

Loyaliteitsprogramma yoin the club
Geniet van talloze exclusieve kortingen via ons loyaliteitsprogramma yoin the club. Je geniet van kortingen in verschillende categoriën zoals 20% korting in de KitchenAid webshop, 10% korting op hotelreservaties, 15% korting op Office 365 en zoveel meer. 

Contact

De bedrijfsgegevens van yoin zijn als volgt: 

Youfone NV
Postbus 20104
1101 SCANNING
België 
 
Ondernemingsnummer: 0754.793.919
Btw-nummer: BE0754793919      
     
Email: support@yoin.be