Skip to main content

Datalimiet

Houd controle over je databundel

Alle GSM-abonnementen van yoin beschikken over een databundel. Met behulp van onze datalimiet houd je controle over je databundel. Dit is niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor je kinderen. Je kan de datalimiet instellen via MyYoin. Met een datalimiet blokkeert je internetverbinding automatisch wanneer je de volledige bundel hebt verbruikt. De eerste dag van de volgende maand kun je weer online met je nieuwe databundel.

Heb je je datalimiet bereikt en is je internetverbinding geblokkeerd, maar wil je toch nog verder internetten? Dan kan je gedurende de rest van de maand een extra databundel kopen. Op die manier kan je toch nog op het internet surfen. Let op: de datalimiet is alleen geldig in de EU.

Datalimiet

Waarschuwing per sms en e-mail
De datalimiet gaat in van zodra je deze hebt geactiveerd. Bij verbruik van ongeveer 80% en 100% van de limiet, ontvang je een waarschuwing per sms en e-mail. Zodra de limiet volledig is bereikt, heb je de mogelijkheid om een extra databundel te kopen voor het restant van de maand. Een databundel bijkopen kan via MyYoin.

Extra databundels
Heb je een datalimiet ingesteld in MyYoin en is je databundel voor het eind van de maand op? Dan is het mogelijk om een extra databundel te kopen. De extra databundel is geldig tot het einde van de maand. Je kan meerdere databundels per maand activeren. Bekijk de informatie over de tarieven voor mobiel internet. Als je een databundel bijkoopt, wordt de internetsnelheid direct hervat. De kosten voor de bundel staan op de factuur van de volgende maand. 

Kosten
Er wordt € 0,50 per maand in rekening gebracht voor activatie van een nieuwe datalimiet. De datalimiet blijft ook van toepassing na verlenging van het abonnement.

Download de MyYoin-app
Om het verbruik van je belminuten, sms-berichten en internetverbruik makkelijk in de gaten te houden, download je de MyYoin-app.