Skip to main content

Krijg samen € 20 korting

€ 10 voor jou en € 10 voor je gezinslid

Hoe doe je dit? Bestel een abonnement bij yoin. Ga vervolgens naar MyYoin en deel je persoonlijke vriendendienst kortingscode met iemand van je gezin. Krijg samen € 20 korting op de eerstvolgende factuur. Jij krijgt € 10 korting, maar je partner/kind ook. Let's yoin!

vriendendienst yoin

Wat zijn de voordelen?

Meerdere abonnementen - één overzicht - volledige controle

 • Stel een data of belllimiet in
  Stel een bel- en datalimiet in

  Hou het verbruik onder controle en stel een bel- en datalimiet in om hoge kosten buiten je abonnement te vermijden. Doe dit voor het hele gezin via de MyYoin-app.

  Lees meer
 • Overzicht over je verbruik in MyYoin
  Overzicht over het verbruik

  In de MyYoin-app heb je een overzicht van al de abonnementen van het gezin. Hier kan je makkelijk het verbruik in het oog houden. Je vindt hier facturen, limieten en andere instellingen.

  Lees meer
 • Yoin the club
  Scoor korting via yoin the club

  Hou je ervan om korting te scoren? Via ons loyaliteitsprogramma yoin the club kan je genieten van verschillende kortingen. Scoor korting bij onder andere Just Russel, Adidas en ZOO Antwerpen. Via de MyYoin-app krijg je een handig overzicht over de verschillende kortingen.

  Lees meer

Handige familie apps

Onmisbare apps voor ouders

Er bestaan ontzettend veel apps, maar wij hebben de interessantste voor jou opgesomd. Familie agenda, EHBO, boodschappen, find my phone, noem maar op. Lees onze blog voor meer tips en informatie.

GSM-abonnement voor je gezin