Skip to main content

Bellimiet

Houd controle over je belbundel

Alle GSM-abonnementen van yoin beschikken over een belbundel. Niemand vindt het fijn om extra kosten te maken. Met behulp van onze bellimiet houd jij controle over jouw belbundel. Dit is handig voor jezelf, maar ook voor je kinderen.

Je kunt de bellimiet instellen via MyYoin. Hier kun je zelf een bedrag instellen excl. de kosten van je belbundel. Na activatie gaat de bellimiet in op de eerste dag van de volgende maand. Wanneer je de bellimiet bereikt, wordt je abonnement afgesloten voor uitgaand verkeer. Je kunt nog wel gebeld worden.

Heb je je bellimiet bereikt en kun je niet meer bellen, maar wil je toch nog voor de rest van de maand verder kunnen bellen? Dan kun je gedurende de rest van de maand een extra belbundel kopen. Let op: de bellimiet is alleen geldig in België.

Bellimiet

Nieuwe klanten
Ben je nieuw bij yoin en is je telefoonnummer nog niet geactiveerd? Ook dan kun je alvast een bellimiet instellen. De bellimiet start direct zodra het telefoonnummer actief is.
 
Voorbeeld
Je hebt een abonnement afgesloten op 20 november en je ontvangt een bevestiging dat jouw telefoonnummer actief is vanaf 1 december. Je kunt dan tussen 20 november en 1 december via de MyYoin pagina alvast een bellimiet instellen. Op 1 december gaat de bellimiet direct in. Uiteraard kun je de bellimiet ook op een later moment activeren.
 
Goed om te weten: de bellimiet is exclusief aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers. Die worden hier dus niet in meegenomen. Ook is het bedrag van de bellimiet exclusief de maandelijkse abonnementskosten.


Waarschuwing per sms en e-mail
Bij verbruik van ongeveer 80% en 100% van de limiet, ontvang je een waarschuwing per sms en e-mail. Wanneer je 100% hebt verbruikt, wordt je uitgaande telefoonverkeer afgesloten.


Aanvullen
Heb je de bellimiet bereikt? Dan is het mogelijk om je bellimiet aan te vullen voor de rest van de maand. Ga daarvoor naar MyYoin. De betaling verloopt via Bancontact. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een bevestiging per e-mail. Je kunt meteen weer bellen en sms'en.


Einde van de maand
De bellimiet vervalt aan het einde van de maand en wordt gereset op de eerste dag van de volgende maand. Eventuele belminuten en sms-berichten die je aan het einde van de maand over hebt, vervallen ook.


Download de MyYoin-app
Om het verbruik van jouw belminuten, sms-berichten en internetverbruik makkelijk in de gaten te houden, download je de MyYoin-app.