Skip to main content

De overstap van je huidige provider naar yoin gaat heel eenvoudig via de bestelpagina op onze website. Je behoudt ook gratis je huidige mobiele nummer. Dat geef je makkelijk aan tijdens het bestelproces. Wanneer je kiest voor nummerbehoud zorgen wij ervoor dat de huidige aansluiting kosteloos wordt opgezet en naar yoin wordt overgezet. 

Overstappen naar gsm-abonnement yoin

Zo werkt het

 • Check je huidige contract

  Check je opzegtermijn: ben je buiten je initiële contractperiode, dan is overstappen gratis. Binnen de initiële contractperiode kan je huidige provider je de resterende contracttermijnen aanrekenen.

 • Kies je GSM-abonnement

  Kies één van de GSM-abonnementen of stel je abonnement zelf samen. Plaats je bestelling en geef aan of je je huidige telefoonnummer gratis wil meenemen. In dat geval regelt yoin de overstap voor jou.

 • Gratis nummerbehoud

  Je ontvangt een bevestigingsmail van je bestelling. De simkaart sturen we binnen drie werkdagen naar je thuisadres.

Reviews

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag
 • Wat zijn de kosten voor internet in de EU?

  De regels zijn hetzelfde als in België, de min/sms/MB's gaan van je abonnement af. Kosten buiten het abonnement in EU zijn gelijk aan de kosten buiten het abonnement in België.

  Klik hier voor meer informatie.

   

 • Welke GSM-abonnementen heeft yoin?

  Wij hebben verschillende abonnementen, zowel bel/sms en internet. Bekijk onze GSM-abonnement promo's.

   

 • Van welk netwerk maakt yoin gebruik?

  Wij maken gebruik van het premium Proximus-netwerk. Het Proximus-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk van België. Dus reken maar op goed bereik. Met 4G is de maximale downloadsnelheid 900 Mbit/s en de uploadsnelheid 900 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers. Gemiddeld kan je echter rekenen op een downloadsnelheid van 75 Mbit/s en een uploadsnelheid van 26,3 Mbit/s.

  Landelijke dekking
  Proximus heeft in België 99% 4G-dekking. Met Proximus ben je overal en altijd verbonden. Zelfs waar je het niet verwacht! Vul je postcode in op de dekkingskaart om het bereik in jouw regio te checken.

 • Hoe werkt het aanvragen van nummerbehoud?

  Overstappen van je huidige provider naar yoin gaat heel eenvoudig via de bestelpagina op onze website. Ook het behouden van je huidige mobiele nummer is gratis mogelijk. Geef tijdens het bestelproces aan dat je jouw huidige telefoonnummer wilt behouden. Dan zorgen wij ervoor dat de huidige aansluiting kosteloos wordt opgezegd en wordt overgezet naar yoin.

  ZO WERKT HET

  Stap 1: Check je opzegtermijn: ben je buiten je initiële contractperiode, dan is overstappen gratis. Binnen de initiële contractperiode kan je huidige provider je de resterende contracttermijnen aanrekenen.

  Stap 2: Kies een van de GSM-abonnementen of stel je abonnement zelf samen. Plaats je bestelling en geef aan of je je huidige telefoonnummer gratis wil meenemen. In dat geval regelt yoin de overstap voor jou.

  Stap 3: Gratis nummerbehoud, je krijgt van ons een bevestigingsmail van je bestelling. De simkaart sturen we binnen drie werkdagen naar je thuisadres.