Skip to main content

Verdien allebei € 10

met de vriendendienst 
Wat moet je daarvoor doen? Het werkt heel eenvoudig. Tip vrienden over onze promo's en deel vervolgens je persoonlijke bestellink. Zodra iemand anders met deze link een Internet Thuis of GSM-abonnement bij yoin afsluit, ontvangen jullie allebei €10 korting op jullie volgende factuur. Dubbel voordeel dus!

Profiteer samen van extra voordeel

vriendendienst yoin

Gun jij een ander dezelfde premium kwaliteit van yoin voor een lage prijs? En wat als we daar ook een beloning aan koppelen? We maken het je graag makkelijk om iets extra’s te verdienen. Meld je aan voor onze vriendendienst en verdien samen met iemand anders €20!

Keuzestress? Geen zorgen… je kunt tot 5 keer per jaar meedoen met onze vriendendienst. Zo profiteer je niet alleen met vrienden van extra voordeel, maar ook met familie, collega’s, buren en sportgenootjes. 


 

Zo werkt het

 • Deel je vriendendienst link
  1. Deel je link

  Deel de persoonlijke bestellink via e-mail, Whatsapp of Facebook met je vrienden. Of kopieer en deel direct je unieke link.

 • Bestel een abonnement bij yoin
  2. Je vriend(in) bestelt bij yoin

  Wacht tot een vriend(in) via jouw link een abonnement bestelt. Hij/zij mag kiezen uit alle Internet Thuis en GSM-abonnementen.
   

 • vriendendienst yoin
  3. Beloning verdienen

  Na de bestelling verdienen jullie samen € 20 en ontvangen jullie allebei € 10 korting. Dat is snel en makkelijk verdiend!
   

 • Actievoorwaarden

  Je wilt meedoen aan de yoin vriendendienst. Deel de persoonlijke link met een vriend(in). Nadat hij of zij een yoin abonnement heeft afgesloten, hebben jullie allebei recht op 10 euro. Hieronder staan de voorwaarden voor deelname. Lees deze goed.

  1. Deel de persoonlijke link met een vriend(in).
  2. Je vriend(in) sluit via deze unieke link een abonnement af.
  3. Jij krijgt 10 euro korting op het moment dat je vriend(in) zijn of haar abonnement heeft geactiveerd. In het geval de factuur hierdoor kleiner wordt dan nul euro wordt het negatieve saldo meegenomen naar de daaropvolgende factu(u)r(en). Het geldbedrag wordt niet in contanten uitbetaald.
  4. Alleen abonnementen die zijn afgesloten met een persoonlijke link en binnen de actieperiode vallen, kunnen deelnemen aan deze actie.
  5. Yoin behoudt zich het recht voor om de Actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen of aan te vullen zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
  6. Yoin behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
  7. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn tijdens de gehele duur van de actieperiode.
 • Makkelijk overstappen
 • Beste geteste netwerk
  Betrouwbaar Proximus-netwerk
 • Stel je eigen GSM-abonnement samen
  Stel zelf samen
 • Overzicht in de MyYoin-app