Skip to main content

Updates

Twee maanden geleden werd Youfone yoin 

27-06-2024 – Twee maanden geleden waagden we de sprong en werd Youfone omgetoverd naar yoin. We gingen voor een nieuwe naam en een nieuwe look, maar onze voordelen bleven hetzelfde. 

 

Nieuwe uitstraling, zelfde voordelen 

Als klant van yoin geniet je bij ons nog steeds van de beste prijs op het beste netwerk. We bieden flexibele GSM-abonnementen en supersnel Internet Thuis aan. Daarnaast kan je korting scoren met de vriendendienst en behoud je een handig overzicht met de MyYoin-app

 

Maar de grootste verandering die de rebranding met zich meebracht is ons loyaliteitsprogramma, yoin the club. Via yoin the club geniet je als klant van talloze exclusieve kortingen zonder hier iets voor te hoeven doen. Zo scoor je onder andere korting bij partners zoals Plopsa Coo, Sunweb, Just Russel en zoveel meer. 

 

Kort na de rebranding deed yoin aanpassingen in haar GSM-abonnementen. Zo werd het abonnement van 30 GB toegevoegd en kunnen klanten nu genieten van 200 belminuten én 500 sms’en. Voordien was dat 200 belminuten en sms’en. 

 

Met de abonnementen van yoin blijf je altijd en overal verbonden.

Yoin wijzigt haar GSM-abonnementen

Donderdag, 13/06/2024: Yoin doet grote aanpassingen aan haar GSM-abonnementen. Allereerst werd er vorige week een gloednieuw GSM-abonnement aan het huidige gamma toegevoegd, namelijk dat van 30 GB. 

Vanaf 13 juni maakt de 50% korting promo plaats voor nóg scherpere prijzen. Zo krijg je voor € 7 5 GB in plaats van 4 GB. En betaal je voor het allergrootste abonnement slechts € 14 per maand. En wist je dat je slechts voor €1 extra meer GB hebt of een abonnement met unlimited min/sms krijgt? 

De huidige unlimited abonnementen zijn:

  • 12 GB – unlimited: €11
  • 20 GB – unlimited: €12
  • 30 GB – unlimited: €13
  • 40 GB – unlimited: €14
yoin wijzigt abonnementen

De 50% korting blijft wel nog van toepassing bij het abonnement van 12 GB. Hierdoor kan je al vanaf € 5 van een GSM-abonnement genieten. 

Omdat yoin haar trouwe klanten wilde bedanken, kwam er nog een laatste gekke verandering jullie kant uit. Yoin verandert de GSM-abonnementen van 200 min/sms naar 200 belminuten én 500 sms’en! En deze verandering is helemaal gratis. De klant hoeft dus niets extra te betalen om van dit voordeel te genieten. Huidige klanten kunnen hun abonnement gemakkelijk via de MyYoin-app aanpassen om van deze scherpe tarieven te genieten. 

Let’s yoin!

 

Youfone wordt yoin

 

Maandag, 10/04/2024: We hebben groot nieuws! 

 

Youfone onderging een volledige rebranding en is vanaf vandaag yoin. Door de rebranding kan yoin zich volledig aanpassen aan de wensen van de klant. Yoin biedt nog steeds aantrekkelijke GSM- abonnementen en Internet Thuis aan. Maar dan met een vernieuwd logo, frisse kleuren en een speels lettertype. En dat is nog niet alles!  

 

De vele voordelen die je bij Youfone kreeg, mag je ook bij yoin verwachten. Je kan nog steeds gebruikmaken van de vriendendienst. Daarbij krijgen jij en je vriend beide € 10 korting op de eerstvolgende factuur.

Ook de MyYoufone-app werd in een nieuw jasje gestoken en is nu de MyYoin-app. Via de app krijg je een duidelijk overzicht over je verbruik en facturen en kan je een bel- en datalimiet instellen. 

 

Een leuke verandering is ons loyaliteitsprogramma, yoin the club. Yoin the club vervangt de voormalige Youcoins. Via yoin the geniet geniet je van talloze exclusieve kortingen zonder er iets voor te moeten doen.  Ontvang bijvoorbeeld 5% korting op je voucher van BOL.COM, 16% korting op je toegangsticket bij ZOO Antwerpen, 20% korting op de KitchenAid webshop en 20% korting op je kajaktocht bij Ardenne Aventures. Als klant heb je dus toegang tot verschillende webshops en geniet je zonder moeite van talloze kortingen! 

 

We zijn alvast heel enthousiast om jullie mee te nemen in ons nieuwe verhaal. 

 

Let’s yoin!

Solden bij Youfone: 50% korting

 

Maandag, 08/01/2024 : Het zijn vanaf vandaag ook solden bij Youfone

Hiermee doet Youfone haar bekende slagzin “Beste prijs op het beste netwerk” eer aan.  

Youfone biedt haar klanten de eerste drie maanden 50% korting op verschillende abonnementen aan. Deze actie geldt voor de abonnementen van 12 GB, 20 GB en 40 GB. En dat voor de unlimited én 200 min/sms abonnementen. Door de grote korting start het goedkoopste abonnement bij Youfone al aan €5 per maand.  

Voor de beste prijs op het beste netwerk moet je bij Youfone zijn.

50% korting Youfone

Youfone onthult verbluffende Dubbele Data Deals voor Black Friday

 

Maandag, 20/11/2023: Officieel vindt pas op vrijdag 24 november Black Friday plaats, maar bij Youfone starten de Black Cowdays vandaag al. Black Friday is voor koopjesjagers de ideale dag om tot tientallen euro’s te besparen. En ook bij Youfone kan je hier mee van genieten. 

Bij Youfone geniet je tijdens de Black Friday periode mee van de Dubbele Data Deals. Dat betekent dat je dubbele data krijgt op elk abonnement. Via deze aanbieding wil Youfone haar klanten belonen met extra data, zodat ze nog meer kunnen genieten van hun online activiteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over een limiet.  

Dubbele data deals black friday

Wat houdt de Dubbele Data Deal in? De klanten krijgen dubbel zoveel data voor dezelfde prijs. Klanten die momenteel over een abonnement van €10 per maand beschikken, genieten van 6GB en 200 bel- en sms minuten. Tijdens Black Friday wordt het aantal GB verdubbeld. Ontdek en bestel hier.

Youfone is het goedkoopste

Donderdag, 14/09/2023: "Als je puur voor het goedkoopste abonnement gaat, betaal je momenteel nergens minder dan bij Youfone. Voor amper 6 euro per maand krijg je bij die operator 200 belminuten of sms’jes naar alle Belgische netwerken. Daarnaast kan je tot 2 GB per maand aan mobiele data verbruiken.

 

Als abonnee bij Youfone bel en surf je trouwens op het mobiele netwerk van Proximus. En dat is volgens de provider zelf ook meteen de reden waarom hij zo goedkoop is: Youfone moet zelf geen miljoenen in gsm-masten investeren. En jij bijgevolg niet in hen. 

 

Heb je toch liever wat meer gigabytes mobiele data? Dan hoeft je gsm-abonnement nog altijd niet veel te kosten. Bij Youfone kan je namelijk ook een contract van 10 euro per maand nemen. Daarvoor krijg je 200 belminuten naar alle Belgische netwerken en 10 GB mobiele data." (Dejonghe T. in samenwerking met Mijntelco, 2023)

Youfone lanceert vast internet in België

Donderdag, 30/06/2023: Youfone lanceert naast abonnementen voor mobiele telefonie nu ook Internet Thuis in België. Youfone zet volop in op snel, stabiel en onbeperkt surfen aan tegen zeer democratische prijzen.

 

Vijf verschillende abonnementen

Youfone lanceert vijf verschillende abonnementen. De goedkoopste is er al vanaf €35 per maand. Voor die prijs genieten klanten van Youfone met een DSL-aansluiting van een onbeperkt surfvolume, een downloadsnelheid van 100 Mbit/s en een uploadsnelheid van 40 Mbit/s.

Klanten die al zijn aangesloten op een glasvezelnetwerk krijgen de keuze tussen vier abonnementen met verschillende download- en uploadsnelheden. Het abonnement van €39 per maand biedt een downloadsnelheid van 50 Mbit/s en een uploadsnelheid van 10 Mbit/s. Bij het abonnement van €45 per maand zijn dat 150 Mbit/s (download) en 50 Mbit/s (upload), terwijl de snelheden bij het abonnement van €55 per maand tot 500 Mbit/s (download) en 100 Mbit/s (upload) oplopen. Voor het snelst mogelijke internet met een downloadsnelheid van 1000 Mbit/s en een uploadsnelheid van 500 Mbit/s betalen klanten €65 per maand. Het datavolume is bij elk abonnement onbeperkt.

Youfone internet

Onbeperkt volume aan een democratische prijs

“We zien dat het dataverbruik exponentieel blijft stijgen”, aldus Valentijn Rensing, CEO bij Group Youfone. “Steeds meer toestellen zijn verbonden met het internet en we streamen ook altijd meer. Online gamen, video’s of muziek streamen. Het is het nieuwe normaal. Daarom is het voor ons belangrijk om onze klanten een onbeperkt volume te bieden tegen democratische prijzen.”

Youfone maakt de naam waar “beste prijs, beste netwerk”

 

Maart, 2022: In 2021 zijn we vol vertrouwen toegetreden tot de Belgische markt. Na een succesvol jaar vol nieuwe en blije Youfoners hebben we bevestiging gekregen van BIPT en Testaankoop dat we ons een waardige telecomaanbieder mogen noemen in België.

Waar komt Youfone vandaan?
Youfone is een telecom bedrijf, opgestart in Rotterdam in 2008 met 500.000 klanten. Sinds 2021 hebben we de sprong gewaagd naar de Belgische Markt als MVNO. Met de hulp van het beste netwerk “Proximus” van België bieden we momenteel goedkope GSM-abonnementen aan onder het motto “beste prijs, beste netwerk”.

Beste netwerk 2020-2021 Testaankoop

Youfone gebruikt enkel het beste netwerk

Proximus is in 2021 opnieuw verkozen tot het netwerk met de beste netwerkdekking. Dit is bevestigd door het jaarlijkse onderzoek van Testaankoop. Wij mikken alleen maar op de hoogste kwaliteit voor onze klanten en dit wordt nu voor de tweede maal bevestigt.

Meer informatie hierover vind je hier.

 

Youfone als goedkoopste aanbieder

We kijken niet alleen naar de beste kwaliteit, maar ook de beste prijs. Dit kunnen we alleen maar bevestigen aan de hand van het onderzoek van BIPT. Hieruit is gebleken dat Youfone de goedkoopste aanbieder van GSM-abonnementen is voor 3 van de 4 soorten mobiele gebruikers.

 

De gebruikers en hun mobiele behoeftes:

  • Basis gebruiker: +/- 500 MB & 60 Min.
  • Matige gebruiker: +/- 5 GB & 120 Min.
  • Zware gebruiker: +/- 10 GB & 300 Min.

Lees er hier meer over.

Youfone maakt bellen, sms’en en roaming van en naar Oekraïne-België gratis

 

Maart, 2022: De situatie in Oekraïne doet ons verdriet. Youfone wil zijn steun betuigen en maakt voor iedereen het bellen, sms'en en roaming van en naar Oekraïne-België gratis. Zij kunnen hiervan gebruikmaken tot tenminste eind maart. Alle extra kosten buiten de bundel om worden vanaf 26 februari 2022 met terugwerkende kracht aangepast.

 

Wij hopen dat de mensen die het nodig hebben hiermee in contact kunnen komen met hun dierbaren.

Valentijn Rensing, CEO Youfone:
“Onze kracht is mensen met elkaar verbinden. Daarom willen we alle Oekraïners via deze weg een hart onder de riem steken. Zo krijgen zij de mogelijkheid contact te hebben met hun dierbaren in deze angstige situatie. Ook voor onze software developers is dit een onzekere periode, want zij zitten in Odessa. Gelukkig kunnen we nauw contact met hen onderhouden.”

Oekraïne bellen

Beste netwerkoperator volgens Becover+ van Testaankoop

September, 2021: uit de bijna 10 000 tests die via de applicatie Becover+ in 2020 verzameld werd, bleek Proximus over het hele jaar gemeten over de beste netwerkdekking voor mobiel internet te beschikken.

Aan de hand van de individuele metingen voor downloadsnelheid, uploadsnelheid, de wachttijd voor het laden van YouTube-video’s en de wachttijd voor het laden van webpagina’s berekenen werd er een eindscore per netwerkoperator berekend. Proximus beschikte voor het hele jaar 2020 niet enkel over de hoogste totaalscore, maar bleek ook 7 van de 12 maanden het netwerk met de hoogste score voor mobiel internet.

Proximus haalde een eindscore van 20.174 punten en krijg daarmee het label ‘Beste van de test Mobiel netwerk 2020, gebaseerd op de resultaten van de app BeCover+’.

Bron: Testaankoop

Beste netwerk van België

Contact

Yoin komt regelmatig in de media met nieuwe ontwikkelingen.

Ben je journalist, blogger of vlogger? Neem voor meer informatie en/of beeldmateriaal contact op met pers@yoin.be

Hierboven vind je een overzicht van de laatste persberichten. 
 

Contacteer ons