Skip to main content

Smarthome-tips voor een warme en efficiënte thuis

Bij de warme kleuren van de herfst hoort een warme thuis. Maar wat als je je woning niet alleen gezelliger, maar ook in één klap efficiënter kan maken? Met de smarthome-tips van yoin kan dat! Met onze handige lijst maak jij je stek helemaal herfstproof en verlicht je vanaf dag één je huishoudelijke last.

 

Altijd zuinig dankzij de slimme thermostaat

Een ijskoude woning in het najaar vindt niemand gezellig. Een torenhoge energieprijs evenmin. Een slimme thermostaat zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in huis, maar ook je portemonnee zal je dankbaar zijn. Het apparaat is verbonden met je thuisnetwerk en voorspelt op basis van verwerkte data wanneer het je woning moet verwarmen. Heb je liever wat meer controle? Dan is er vaak ook een app waarmee je je verwarming kan aanzetten vanop afstand, bijvoorbeeld wanneer je van je werk naar huis vertrekt.

 

Smartlampen: kleuren voor elke mood

Waarom zou je de kleuren van de herfst niet mee naar binnen nemen? Met smartlampen kies je overal in huis een leuk kleurtje. Meerdere smartlampen tegelijk bedienen vanop je smartphone? Ook dat is geen enkel probleem. Of het nu uit gemakzucht is (we’ve all been there) of je de gepaste mood wil creëren voor een romantische filmavond, smartlampen zijn een garantie voor gezelligheid!

 

Smart home entertainment at its finest

Voor een nog betere film- en entertainmentervaring kan je naast smartlampen ook nog kiezen voor de modernste tv-technologieën, mediaspelers en slimme speakers. Die hebben bijna altijd een spraakassistent die je commando’s kunt geven of vragen kunt stellen. Zo moet jij je luie zetel alleen nog maar uit om de snacks te halen.

 

Nog op zoek naar kijkvoer voor dit najaar? Bekijk dan zeker onze favoriete series om te bingewatchen of de beste halloweenfilms aller tijden voor een spooky night.

 

Je woning kraaknet dankzij robotstofzuigers en -dweilers

Tijdens de herfst durft er weleens een vuile schoen of een blaadje mee naar binnen te sluipen. Dankzij het ruime aanbod aan robotstofzuigers en -dweilers hou jij je woning netjes zonder dat je zelf rubberen handschoenen hoeft aan te trekken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het geluid van de robots, want ze kunnen zelfs gewoon hun ding doen wanneer je niet thuis bent!

 

Een digitale haard

Jammer genoeg heeft niet iedereen de luxe of optie om een open haard in huis te hebben. Het is niet goed voor het milieu en duur in deze tijden. Wie de warmte toch enigszins in huis wil halen, kan daarom voor een digitale haard kiezen, die je laat ‘branden’ op een scherm naar keuze. Haard HD (iOS) en Romantische open haarden (Android) zijn twee van onze favorieten!

 

Enough talking! Tijd om je woning en jezelf eens goed te verwennen. 🏠