Skip to main content

Zes apps voor je gezondheid in the spotlight

Movember is begonnen! Dit is het moment waarop mannen hun snor welig laten tieren om aandacht te vragen voor prostaatkanker, teelbalkanker en de algehele gezondheid van mannen. Maar laten we eerlijk zijn, met het laten staan van onze snor alleen komen we er niet. Dagelijks moeten we keuzes maken om ons lichaam en onze geest in topconditie te houden. Gelukkig zijn er tal van apps die ons kunnen helpen in onze reis naar een gezondere levensstijl. Hier zijn zes apps die je mentale en fysieke gezondheid een boost kunnen geven.

 

1. MyFitnessPal - je persoonlijke fitnesscoach

Een gezond lichaam is net zo belangrijk als een gezonde geest. MyFitnessPal is de ultieme app voor het bijhouden van je voeding en conditie. Met een enorme database van voedingsmiddelen kan je eenvoudig je calorieën bijhouden en je fitnessdoelen bereiken. Of je nu traint voor een marathon of gewoon gezonder wilt eten, MyFitnessPal helpt je op weg.

 

2. Calm - je slaap verbeteren en stress verminderen

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor je gezondheid. Calm is een app die zich richt op ontspanning en slaap. Met slaapverhalen en meditaties helpt Calm je om beter te slapen en stress te verminderen. Een goede nachtrust is essentieel voor je welzijn, vooral tijdens Movember.

 

3. ASICS Runkeeper - start met bewegen

Regelmatige lichaamsbeweging is een van de beste manieren om je gezondheid te bevorderen. Runkeeper is een app die je helpt bijhouden hoeveel je beweegt. Of je nu gaat hardlopen, wandelen of fietsen, Runkeeper registreert je activiteiten en motiveert je om in beweging te blijven.

 

4. Happify - kies voor positiviteit

Positieve mentale gezondheid is de sleutel tot geluk. Happify is een app die je helpt om je positiviteit te vergroten en stress te verminderen door leuke activiteiten en oefeningen. Met Happify kun je je emotionele welzijn verbeteren en een glimlach op je gezicht toveren, zelfs tijdens de donkere wintermaanden.

 

5. WaterMinder - vergeet niet te hydrateren

Hydratatie is de sleutel tot een gezond lichaam. WaterMinder herinnert je eraan om voldoende water te drinken gedurende de dag via persoonlijke reminders. Houdt eenvoudig bij hoeveel water je drinkt en zorgt ervoor dat je altijd goed gehydrateerd blijft.

 

6. Sleep Cycle - verbeter je slaapgewoonten

Een goede nachtrust is essentieel voor je algehele gezondheid. Sleep Cycle analyseert je slaapgewoonten en wekt je op het perfecte moment, zodat je elke dag fris en energiek begint. Tijd om je slaap te verbeteren en je dagen vol vitaliteit te beginnen.

 

Met deze apps binnen handbereik evolueer je ongetwijfeld naar een gezondere levensstijl, niet alleen in november, maar het hele jaar door. Met onze yoin GSM-abonnementen kan je deze apps moeiteloos overal gebruiken, waar je ook bent. Doe mee met Movember door bewustzijn te creëren en geld in te zamelen, maar vergeet niet voor jezelf te zorgen. Jouw gezondheid is het meest waardevolle wat je hebt.