Skip to main content

Yoin scoort hoog in vergelijkende studie van Testaankoop

Hoe tevreden zijn onze klanten nu echt over ons aanbod? Elk jaar voert Testaankoop een vergelijkende studie uit waarin ze 15.000 Belgen vragen hoe tevreden ze zijn over de kwaliteit van hun mobiele telefonie. En wat blijkt? Yoin scoort zeer goed!
 

Toegenomen concurrentie

De laatste jaren zijn er heel wat spelers bijgekomen op de Belgische markt wat betreft mobiele telefonie. De concurrentie stijgt dus zienderogen. We zijn er dan ook erg trots op dat yoin een score van maar liefst 77 op 100 haalt, wat door Test-Aankoop als “zeer goed” wordt beoordeeld.


Deze score heeft yoin te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De GSM-abonnementen bij yoin zijn goedkoper dan die van grotere spelers zoals Base, Orange en Proximus en toch kan je genieten van dezelfde kwaliteit en een ruime hoeveelheid data. Dat laatste is belangrijk, want klanten willen over steeds meer data beschikken.
 

Yoin kwaliteit zeer goed

5G cruciaal in de toekomst en nu al beschikbaar bij yoin

De verdere uitrol van 5G zal de concurrentie op de markt nog verder doen toenemen. Voorlopig is het aanbod op de Belgische markt wat GSM-abonnementen die 5G ondersteunen betreft erg beperkt. Zo is yoin de enige operator op de Belgische markt die al een 5G-abonnement kan aanbieden. Een extra troef die de prijs-kwaliteitverhouding een extra boost geeft.


Ben je zelf nog geen klant bij yoin? Aarzel dan niet langer en maak de overstap!