Skip to main content

De beste roadtrip apps

Vroom vroom! Binnenkort een roadtrip met je vrienden? Dan gaan deze apps zeker van pas komen.

 

Roadtrippers

De app die je kan helpen bij de voorbereiding van je roadtrip. Met deze app stippel je met gratis reisgidsen vlot je reis uit. Je krijgt tips over bezienswaardigheden, hidden gems, tips van locals en leuke logeeradresjes. Je ziet al je voorkeuren in een kaart met handige info en prijzen.

 

Roadtrippers app storeRoadtrippers google play

 

Going abroad

nog een handige app die je helpt bij je roadtripplanning. Hier vind je belangrijke verkeersregels op je geplande bestemmingen. Handig om onverwachte boetes te vermijden.

 

going abroad app storegoing abroad google play

 

Flush

Gebeurt het wel eens dat iemand van je groep vergeet te plassen bij het tankstation en ineens superdringend naar het toilet moet in het midden van de autostrade? Flush to the rescue! Deze app zoekt de dichtstbijzijnde wc en toont je de snelste route ernaartoe. In de database van Flush staan maar liefst 190.000 toiletten.

 

Flush app storeflush google play

 

Parkopedia

Je komt aan in een stad en je hebt geen idee waar je moet parkeren. Heel de tijd rondjes rijden tot je eindelijk kan parkeren… no way, José! Deze app bevat 60 miljoen parkeerplaatsen in 75 landen. Check de app alvast vooraf zodat je niet meer moet sukkelen bij aankomst.

 

Parkopedia app storeParkopedia google play

 

Hotel Tonight

Met deze app vind je snel en goedkoop een slaapplaats zodat je ’s nachts niet hoeft te rijden. Op basis van je huidige locatie zoekt de app beschikbare hotels in de buurt met info over faciliteiten, parkeerplaatsen enzovoort.

 

hotel tonight app storehotel tonight google play

 

Mobly

Pech on the road? Deze app biedt een flexibele pechbijstandsverzekering aan. Je betaalt enkel tijdens de periode van je reis. Je geeft een begin- en einddatum op en klaar is kees.

 

Mobly google play

 

Waze

Vermijd files onderweg met Waze. Je krijgt alternatieve routes en wordt op de hoogte gehouden van de verkeersregels, flitspalen en mobiele controle.

 

 waze app storewaze google play