Skip to main content

Ontdek de nieuwe MyYoin-app

 

Je hebt het wellicht al zien passeren, maar de nieuwe MyYoin-app is gelanceerd! Deze staken we dan ook in een volledig nieuw en veiliger jasje. 

Een nieuwe MyYoin-app betekent ook een nieuwe vriendendienstlink. De vriendendienst werkt nog steeds hetzelfde als bij Youfone, maar let op! Je persoonlijke bestellink van de MyYoufone app werkt niet meer. Met andere woorden is het hoog tijd om de nieuwe MyYoin-omgeving te gaan ontdekken en nieuwe vrienden uit te nodigen met je nieuwe MyYoin link! Want wist je dat je tot wel vijf keer per jaar € 10 extra korting kan scoren met de vriendendienst?


Ontdek de voordelen van de nieuwe MyYoin-app hier:

 

Log sneller en veiliger in 

Omdat we de veiligheid van onze klanten voorop stellen, maakten we onze app een stuk veiliger en vlotter. Inloggen gebeurt nu heel snel en gemakkelijk doormiddel van je Face-ID of zelfgekozen pincode. Die code hoef je enkel de eerste keer in te stellen. Vanaf de tweede keer dat je inlogt moet je dus niet opnieuw je e-mailadres en wachtwoord invoeren, maar log je in enkele seconden in met je Face-ID of pincode. 

 

Behoud het overzicht over je verbruik

Onder je GSM-nummer wordt in een duidelijke balk weergegeven hoeveel je deze maand al van je bundel hebt verbruikt. Naarmate je verbruik, verandert deze balk van kleur. Aan de hand van dit overzicht kan je gemakkelijk zien over hoeveel MB's en belminuten en sms'en je bundel beschikt en hoeveel je daarvan deze maand al hebt verbruikt. Zie je een bedrag staan bij 'extra verbruik'? Dan kan je daarop klikken om de specificatie van je extra kost te bekijken. 

 

Pas je abonnement zelf aan

Gebruik je de MyYoin-app? Dan vind je onder 'Producten' de keuze 'Abonnement aanpassen'. Wanneer je daarop klikt, wijzig je in slechts enkele klikken je abonnement. Pas je je abonnement liever aan via de MyYoin-omgeving? Ga dan naar 'Abonnement & intstellingen' en daar vind je 'wijzig je abonnement' terug. Wanneer je deze aanklikt, kan je ook hier in enkele seconden je hele abonnement wijzigen. Verbruik je stiekem toch meer MB's of merk je dat je toch minder data verbruikt dan je had verwacht? Je kan je abonnement op elk moment wijzigen.
 

Koop extra MB's

Pas je je abonnement liever niet aan maar onverwacht toch veel data nodig? Dan kan je steeds extra MB's bijkopen om zonder zorgen verder te surfen. Indien je bijvoorbeeld 500 extra MB's kiest, kan je deze meteen gebruiken tot het einde van de kalendermaand. *Wanneer je de extra MB's niet meteen ontvangt, kan het helpen om je toestel opnieuw op te starten. In de MyYoin-omgeving vind je de extra MB's terug onder 'extra's'. 
 

Duidelijk overzicht over facturen

Is administratie niet je sterkste kant en heb je je al vaak afgevraagd: "Waar heb ik die factuur nu alweer gelegd?". Geen nood! In de MyYoin-app worden je facturen gedurende zes maanden bijgehouden. Bij yoin ontvang je je factuur maandelijks en wordt je per mail geïnformeerd wanneer deze klaarstaat in MyYoin.
 

Stel een bel- en datallimiet in

Ontvang je maandelijks buitenbundelkosten op je factuur? Dan is het misschien handig om een bel- en/of datalimiet in te stellen. Wanneer je 80% van je bundel hebt verbuikt, sturen we een waarschuwing per sms en e-mail. Is je data op en heb je je limiet al bereikt? Dan is het altijd mogelijk om extra MB's te kopen. 
 

Scoor extra korting met de vriendendienst

Deel je persoonlijke code met een vriend(in) die nog geen klant is bij yoin. Wanneer je vriend(in) een GSM-abonnement of Internet Thuis bij yoin neemt en je code gebruikt, ontvangen jullie beiden € 10 korting op de eerstvolgende factuur. 
Let op: de vriendendienstlink van MyYoufone werkt niet meer. Gebruik de vriendendienstlink van MyYoin. Ga deze dus zeker dubbelchecken alvorens je je link naar je vriend(in) stuurt. 

 

Ik kan de MyYoin-app niet downloaden, wat nu?

Lukt het je niet om de MyYoin-app te downloaden? Dan is het mogelijk dat je toestel niet compatibel is of dat de software verouderd is. In dat geval raden we je aan om in loggen via de MyYoin-omgeving. De MyYoin-omgeving werkt helemaal hetzelfde als de app. Deze is beschikbaar via je browser. 

 

inloggen myyoinoverzicht facturen

 

 

overzicht-facturendark-mode