Skip to main content

 Vier leuke apps om de lente te beleven met je kinderen!

 

De bloemen bloeien, de vogels zingen en af en toe kunnen we al even genieten van een deugddoend lentezonnetje. Tijd om naar buiten te trekken samen met je kinderen!

 

Om dat nóg leuker te maken hebben we bij yoin vier leuke apps uitgekozen waarmee jij en je kinderen volop kunnen genieten van al het mooie dat de lente te bieden heeft. Van het ontdekken van de natuur tot het vangen van virtuele Pokémon. Trek je jas aan, pak je smartphone of tablet erbij en maak je klaar voor een avontuurlijke lente vol spelplezier!

Geocaching - Ga op schattenjacht!

Ga je graag op avontuur in de natuur en houden je kinderen van een schattenjacht? Dan is geocaching iets voor jullie! Met GPS-coördinaten en aanwijzingen ga je op zoek naar miljoenen caches die overal ter wereld verborgen zijn. Geocaching is een app die je naar geheime locaties leidt waar schatten verborgen zijn. Het is een geweldige manier om de natuur te verkennen en een avontuur te beleven samen met je kind. Het is ook een uitdaging om de caches te vinden, dus het zal je kinderen uitdagen om hun oriëntatie- en speurvaardigheden te gebruiken.

De app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Geocaching

Pokémon GO - Vang virtuele Pokémon

Pokémon GO is een augmented reality app waarbij je via de camera van je telefoon de echte wereld ziet, maar dan met Pokémon-figuurtjes die daar rondlopen. Het is aan jou om ze te vinden en te vangen met Pokéballs.Als ouder is het ontzettend leuk om samen met je kinderen op avontuur te gaan en samen Pokémon te vangen. Kan jij ze vangen?

De app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Pokemon Go

Star Walk - Ga op sterrenwandeling

Fascineert het heelal met al zijn sterren en planeten je zoon of dochter? Breng deze fascinerende wereld dan helemaal tot leven met de app Star Walk. Door geolocatie kan de app je precies laten zien wat er zich boven je hoofd bevindt en je een echte sterrenkijker maken. De prachtige foto’s in de app voegen een extra dimensie toe aan je astronomische avontuur. Alweer een reden om naar buiten te gaan. 

 

De app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

 

Tiny Tap - Kids’ Learning Games

Even een dagje wat minder mooi weer? Dan kan de app ‘Tiny Tap - Kids’ Learning Games’ ongetwijfeld voor heel wat spelplezier zorgen. Met 150.000 educatieve en interactieve spelletjes leren kinderen in snel tempo over allerhande thema’s waaronder de lente. Meer dan het proberen waard!

 

De app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

 

Bezorgd over de schermtijd van je kinderen? Lees dan zeker onze blog over een gezonde schermtijd voor kinderen. Wist je dat er bij yoin ook een gezinsabonnement beschikbaar is?