Skip to main content

Goede voornemens voor 2024

Joepie! Het nieuwe jaar staat voor de deur en voor velen staat dat gelijk aan goede voornemens. Wil je in 2024 proberen stoppen met roken of wil jij je focussen op minder schermtijd? Wij zetten vier voornemens op een rijtje gelinkt aan apps en tips die je helpen ze makkelijker vol te houden.

 

Meer sporten met Strava en Start 2 Run

Via de gratis Strava-app kan je uitdagingen aangaan alsook je prestaties delen met je volgers. Via Strava kan je niet alleen je loopprestaties bijhouden, maar ook zwemmen, fietsen en zelfs fitnesstrainingen registreren. 

 

Natuurlijk bestaan er niet enkel apps voor de ervaren sporters onder ons. Ben je een beginnende loper en weet je niet goed hoe te starten? Dan is de Start 2 Run app echt iets voor jou. Door het afwisselend stappen en lopen wordt jouw loopvaardigheid verbeterd en bouw je snel je conditie op. 

 

In onze blog vind je nog meer inspiratie.

strava app storestrava google play

 

 

Smoke Free helpt je stoppen met roken

Is je voornemen van 2024 stoppen met roken en lukt het je niet alleen? Geen zorgen, Smoke Free helpt je op weg. Smoke Free is een gratis app waarmee je contacten kan leggen met andere gebruikers en waarbij je deskundig advies op maat krijgt. Ook wanneer je zin hebt in een sigaret kan je die momenten via deze app bijhouden. 

 

Verder geeft de app je enkele belangrijke grafieken weer. Het berekent hoeveel geld je uitspaart en toont aan hoe het je gezondheidstoestand verbetert. Heb je af en toe wat nood aan aanmoediging? Daar kan ook voor gezorgd worden via pushmeldingen!

 

smoke free app storesmoke free google play

 

 

Schermtijd beperken met StayFree en Freedom

Wist je dat wereldwijd de gemiddelde schermtijd zeven uur per dag bedraagt? Yes, wij als Vlamingen doen het iets beter, namelijk drie uur en acht minuten per dag. De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven, maar aan wat spenderen we nu het meeste van onze schermtijd en hoe kunnen we die beperken? 

 

De app StayFree is een app die jouw schermtijd bijhoudt en waarop je tijdslimieten kan aangeven. Wil je dagelijks maar een half uur spenderen aan Instagram? Stel dan een gebruikslimiet in. Wanneer je over jouw limiet zit krijg je een melding en wordt de app geblokkeerd. 

Naast StayFree is er ook nog Freedom. De app heeft hetzelfde doel, namelijk afleiding blokkeren en schermtijd beperken. Freedom kan naast je smartphone ook worden gedownload op de tablet of computer.

Ontdek hier de Stayfree app.

stayfree app storestay free google play

 

 

 

Ontdek hier de Freedom app.

freedom app storefreedom app store

 

 

Geld (be)sparen met Too Good To Go

Het leven wordt steeds duurder en dat voelen we allemaal. Met de app “Too Good To Go” kan je de winkelkost al voor een groot deel verminderen. Download de app en reserveer bij een winkel naar keuze een verrassingspakket. Op een bepaald tijdstip kan je je pakket ophalen en dit allemaal aan een zeer voordelige prijs. Zo vermijd je voedselverspilling en haal jij er zelf ook nog voordeel uit! Win-winsituatie! 

too good to gotoo good to go

 

 

 

Is jouw doel dit jaar om gezonder te leven? In deze blog hebben we het over apps die je helpen meer water te drinken en meer te slapen. Met deze apps sta je hopelijk al een stapje dichter bij een gezonde levensstijl. 

 

Dankzij de betaalbare GSM-abonnementen van yoin heb je altijd toegang tot je favoriete apps, waar je ook bent.