Skip to main content

Emoji pakketten

Kunnen we ons nog uitdrukken zonder emoji’s❓Tegenwoordig gebruiken we voor alles een smiley en in sommige situaties zelfs heel specifieke. We hebben daarom de tofste emoji pakketten voor jou samen gebundeld om zo je chatberichten nog leuker te maken. 🤪

Gepersonaliseerde emoji's

Wat is er nu leuker dan een emoji met je eigen gezicht? Met Bitmoji zet je jezelf om in een emoji. Je kent Bitmoji misschien al van Snapchat, waar je deze als sticker kunt gebruiken. Maar je kan deze app dus ook buiten Snapchat gebruiken. Je kunt je Bitmoji instellen op iMessage, Messenger en andere chat-apps. Bitmoji is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Heb je eerder nood aan een groot assortiment nieuwe emoji’s? Dan is de app Emoji> van Emoji+ een aanrader! Emoji> heeft meer dan 200 nieuwe emoji’s waaronder verschillende soorten: exploderende 💥, kotsende 🤮, vloekende 🤬 en nog veel meer. Volgens de fabrikant van de app gebruiken al meer dan 50 miljoen gebruikers de app. Dit emoji pakket werkt samen met al je andere apps. Het is helaas enkel beschikbaar voor iOS.

BitMoji
Emoji pakket

Memes & Emotes

Heb je eerder een meme-fetisch en ben je fan van de emotes van Twitch? SMS Rage Faces is dan helemaal op jouw lijf geschreven! Het bestaat uit meer dan 3200 unieke ‘rage faces’ en meer dan 380 stickers. Je kan net zoals bij Bitmoji ook een versie van jezelf maken. Op deze manier is de chat nog persoonlijker. Voor de ouders is het ook interessant om een filter in te stellen voor de kinderen zodat niet alle emoji’s zichtbaar zijn. Het leuke van deze app is dat je ook een rage face van je eigen gezicht kan maken. SMS Rage Faces is beschikbaar voor iOS.

FutureMoji

Kim Kardashian en Fatty Wap hadden het al: een eigen emoji-pakket. Future besloot om ook een eigen pakket te maken. Hij heeft emoji’s met zijn hoofd maar ook van zijn lyrics. Een coole emoji’s zijn waarin hij zich verkleed als Prince (à la Purple Rain). Zo heeft hij er nog een tal anderen. De app is te downloaden voor € 2,09 op iOS.

 

Emoji Keyboards

Er bestaan ook emoji-pakketten verwerkt in een toetsenbord voor je smartphone of tablet! Één van deze is met de emoji’s van LINE. De App heeft 3000 unieke stickers en emoji’s. Het toetsenbord is alleen beschikbaar voor iOS. De app Kika Keyboard is wel beschikbaar voor iOS en Android. De app is voorzien van meer dan 1200 emoji’s, emoticons, stickers, grappige GIF's en woordvoorspellingen.

 

Emoji’s vinden d.m.v. woorden

Last but not least hebben we Keymoji. Het is niet echt een emoji pakket, maar wel een handige app. Emoji’s worden door middel van woorden gezocht. Als je bijvoorbeeld ‘mad men’ intypt, krijg je drie boos kijkende mannetjes te zien. Keymoji is alleen beschikbaar voor iOS.

 

Chat away! ☕️